آشپزی

طرز تهیه مربای گیلاس

این پست را ارزیابی کنید

طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس

 

مواد لازم برای مربای گیلاس

گیلاس قرمز یا سیاه ۱ کیلوگرم
شکر  ۷ پیمانه
وانیل خالص  ۱/۸ قاشق چایخوری
آب لیمو تازه چندقطره(اختیاری)

هر سال با شروع فصل پخت مربا یعنی فصل تابستان کسانی که علاقه به تهیه مربای خانگی دارن هر از گاه دست به کار میشن تا نوعی از مربای تابستانه رو تهیه کنن که هر کدوم طعم و مزه دلچسب و خوشمزه ای دارن. مرباهایی که در فصل تابستان میتونیم درست کنیم بسیار متنوع هستن که از بین اونها میتونیم به مربای آلبالو، مربای پوست هندوانه، مربای توت فرنگی، مربای آلو، مربای گل محمدی، مربای هلو، مربای گیلاس (cherry jam) و… اشاره کنیم که بیشتر با اسمشون آشنا هستیم.

طرز تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس یکی ار مرباهای محبوب و دوست داشتنی است که علاوه بر سرو در وعده صبحانه میتونیم دسر و شیرینی های خوشمزه باهاش تهیه کنیم و یا اینکه برای تزیینشون مربای گیلاس خوشمزه رو به کار ببریم.

طرز تهیه مربای گیلاس

حالا در ادامه میخوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو میتونید سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

 

مرحله اول:

گیلاس را بشویید و هسته آن را با استفاده از وسیله ای خارج کنید. سعی کنید این کار را به طوری انجام دهید که گیلاس له نشود (وسایل پیشنهادی برای خارج کردن هسته میتواند نی، ماسوره ساده قنادی، دسته قاشقی کوچک و… باشد)

طرز تهیه مربای گیلاسطرز تهیه مربای گیلاس

مرحله دوم:

گیلاس را در قابلمه مناسب و نسبتا بزرگی با توجه به حجم گیلاس بریزید و لابه لای آن شکر بریزید. گیلاس را در یخچال قرار دهید تا بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت استراحت کند و آب بیاندازد.

طرز تهیه مربای گیلاس

مرحله سوم:

گیلاس را پس از استراحت روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله چهارم:

کف سفید ایجاد شده بر روی مربای گیلاس را به وسیله کفگیر یا قاشق از مربا جدا کنید (گرفتن کف مربا باعث شفاف شدن مربا خواهد شد).

طرز تهیه مربای گیلاس

مرحله پنجم:

مربا باید به اندازه ای بجوشد تا قوام مناسب آن بدست آید و برای اینکه بدانید قوام مناسب برای مربای گیلاس چگونه است بهتر است مقداری از شهد مربا را در آب سرد بریزید اگر به گونه ای بود که به راحتی در آب حل نشد و کمی حالت سفت و منسجم به خود گرفت نشانه قوام مناسب است.

طرز تهیه مربای گیلاس

مرحله ششم:

مربا را پس از قوام آمدن از روی حرارت بر دارید و وانیل و آب لیمو را اضافه کنید. پس از خنک شدن مربا را داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای گیلاس

نکات کلیدی تهیه مربای گیلاس

  1. – اگر پس از امتحان قوام مربا حس کردید شهد بیش از حد سفت است این نشانه زیاد بودن شکر مربا است وباعث شکرک زدن خواهد شد پس آن را به وسیله مقدار کمی آب جوش رقیق کنید و حتما به آن چند قطره آب لیمو یا مقداری جوهر لیمو بیافزایید تا شکرک نزند.                                                                       
  2. – هیچ گاه شکرک های دور ظرف را با مربا مخلوط نکنید که باعث شکرک زدن میشود و اگر میخواهید دور ظرف تمیز باشد و احیانا شکر دور ظرف نسوزد آن را به وسیله قلم مویی مرطوب از ظرف جدا کنید.                                                   
  3. – استفاده از شکر برای تهیه مربا بهتر از قند است چراکه قند مربا را کدر و تیره میکند.
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن