علمی و آموزشی

خواص معجزه آسای سنجد

۴٫۴ امتیاز از ۵ رای

خواص معجزه آسای سنجد

خواص معجزه آسای سنجد

خواص معجزه آسای سنجدسنجد، يکي از سين هاي سفره ي هفت سين است که اگر با خواص فراوان آن آشنا شويد حتما آن را در برنامه غذايي هر روز ‌تان جاي ميـدهيد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت هفت گنج، سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفاده میـشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد.

خواص درماني سنجد:

بهترين اثر سنـجد،‌ رفع کمبود ويتامـين C بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پيشـگيري ميکند.

میوه سنـجد قابض و بر طرف كننده اسهال است.

به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی میـباشد.

سنجد رفع كننده سموم معده و روده میـباشد.

بادشکن و مقوي قلب است

سنجد برای كسـانی كه نرمی استخـوان و پوكی استخـوان دارند مفید است. روش استفـاده: پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمـت را با عسل مخلوط كرده روزی یك قاشق یا ۲ قاشق غذاخوری با یك لیوان شیر میل شـود. این صبحـانه برای آقایان و خانمـها بسیار مفید می‌باشد.

میوه سنجد ضدیرقان میـباشد.

كسانی كه تكرر ادرار دارند سنجد بخورند.

كسانی كه سكسكه می‌كنند برای درمان آن ۵۰ دانه سنجد و یك لیوان شیر بخورند.

مصرف سنجد درمان‌گر ورم كیسة صفراست.

سنجد باعث قوی شدن ساق‌ها می‌گردد به كودكان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید.

مصرف سنجد ۱۰ دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش به‌ویژه معده و روده‌ها میـشود.

سنجد عامل بیماری جذام را از بین میـبرد.

سنجد تب بر است.

سنجد كلیه‌ها را گرم میـكند و معده را تمیز میـكند.

سنجد برای سلامتی دستـگاه گوارش افراد بسیار مناسـب است و افرادی که رژیم‌های لاغری دارند، می‌توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

سنجد ضد بلغم است.

سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند

همچنین سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش میـدهد و خاصیت سیرکننـدگی بالایی دارد.

سنجـد یکی از بهترین منابع غذایی گیاهی محسـوب میـشود.

سنجد منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیـار مفید است و استخوان‌های افراد را محـکم میکند.

سنجد برای سلامتی دستـگاه گوارش افراد بسیار مناسـب است و افرادی که رژیم‌های لاغری دارند، می‌توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

سنجد دارای ترکیباتی مانند فیتکمیکال‌ها است که آنتی‌اکسیدان خوبی است.

سردردهایی که علامت مشخصی ندارند از سنجد استـفاده شود.

پودر هسـته ی سنجد در درمان التهاب ‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمـان میـکند.

در بسیـاری از متون ادبی از سنـجد به عنوان نماد فرهیختگی و فرزانگی یاد شـده است زیرا به باور درمانگران طب سنـتی و شیـوه‌ های طبیعی درمانی سنجد بیشـترین تاثیرگذاری را بر سلول‌های مغزی دارد و موجب تقویت آنها میـشود.

به گفته درمانگران طب سنتی استـفاده از ترکیب برابر پودر سنجد با سویای بو داده و مخلوط کردن یک قاشق از آن با یک لیـوان شیر و یک قاشـق عسل بهترین دارو برای درمان نرمـی و پوکی استخوان است.

فوايد سنجد براي پوست و مو:

در صورتی که برگ‌های سنجد را در روغن زیتون بجوشانید تا برگ‌ها نرم و له شوند و از این روغن برای ماساژ سر استفاده کنید، موجب تقویت موها و افزایش رشد تارهای مو میـشوید.

سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفـاصل و خارش پوسـت را درمان میـکند و برای رشد مو مفید اسـت.

خواص گل، برگ و پوست درخت سنجد:

برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعـث میـشود كه دمل زود سر باز كند.

عصاره سنجد به درمان آرتروز و التهاب مفاصل کمک میـکند. نتایج يك مطالعه نشان داد که برای کاهش و بهبـود درد ناشی از آرتروز، عصاره گیاه سنـجد موثرتر از داروی مسکن استامینوفن عمل میـکند.

از ريشه آن در صنعت عطرسازي استفاده ميـشود.

از گل آن براي التيام زخم‌ استفاده ميـشود.

جوشانده برگ سنجد، بهترين دارو براي اسهال کودکان است.

پودر هسته ي سنجد در درمان التهاب ‌هاي حاد و مزمن کاربرد دارد

برگ درخت سنجد را در روغن زیتون بجوشـانید (ابتدا به مدت ۲۴ ساعت برگ را در روغن

زیتون نگاه دارید سپـس با حرارت ملایم بجوشـانید تا له شود اگر محتـوی را در یك شیشه سر

بسته بگذارید و در آب جوش بیندازید تا بجوشد و له شود خاصیت آن بیشتر است) این روغن

برای ورم مفاصل و اعضای بی‌حس مفـید است. همچـنین اگر این روغن را بر سر بمالند باعث

بلندی مو میـشود.

جوشاندة پوست سنجد اگر مزمزه شود ریشه دندان را محكم میـكند و از خـونریزی جلـوگیری

میكند بدین صورت كه پوسـت سنجد را بجوشانید و صاف كنید سپس آن را مزمزه كنید.

بوئیدن گل سنجد برای اشخاص فلج و کسانی که لقوه دارند مفید است. البته دختران

جـوان از بوئیدن آن خودداری کنند چون باعث ازدیاد شهوت در خانمها میـگردد.

بهترين زمان مصرف:

بهتر است سنجد را به عنوان میان وعده استفاده کرد.

بهترین حالت مصرف پودر سنجد: شیر و سنجد

تعدادی سنجد تازه را به همراه پوست و گوشت وهسته آن را بوسیله آسیاب برقی بصورت پودر

در بیاورید. یک تا سه قاشق غذا خوری از پودر را داخل یک لیوان شیر تازه بریزید و بوسله یک

قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده میل

کنید. این ترکیب در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل مخصوصا زانو درد موثر است.

مضرات سنجد:

سنجد برای اشخاصی كه یبوست دارند مضر است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن