علمی و آموزشی

روش تشخیص چای مرغوب

۴٫۲ امتیاز از ۵ رای

روش تشخیص چای مرغوب

روش تشخیص چای مرغوب

روش تشخیص چای مرغوب

یکی از مسائلی که خانم های خانه دار به آن توجه زیادی میـکنند انتخاب چای باکیفـیت است چرا که نوشـیدن چای بی کیفـیت مانند ننوشیدن آن است. اما خانم ها چه معـیاری را برای تشخیص کیفیت چای به کار میبـرند؟؟؟ باید بگـوئیم فقط مارک و بسته بندی چای کافی نیست حتی طعـم و بوی چای نیز دلیل بر کیفیت و مرغوبیت چای نمیشـود چرا که جالب است بدانید میـزان کیفـیت و مرغـوبیت یک چای فقط از طریق خلوص چای تعیین میشـود. ممکن است در ترکیبات چای به عنوان افزودنی از رنگ های افزودنی خوراکی استفـاده شود تا چای رنگ زیباتری داشته باشد در این مطلب نحوه ی تشخیص چای مرغوب و باکیفـیت را از چای نامرغـوب با یک روش بسیار ساده به شما آموزش میـدهیم.

روش تشخیص چای مرغوب

برای تشخیص چای مرغوب و باکیفـیت از چای نامرغوب می بایست یک پیمـانه

از چای را در آب سرد بریزید اگر سـریع رنگ گرفت در چای از رنگ افـزودنی استفاده

شده است اما در صورتیکه حدوداً ۲۰ دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان صرف شد

مطمـئن باشید چای بسیار مرغوب، با کیفیت و خلوص بالایی دارد. خانم های

خانه دار با دانسـتن ترفندهای خانه داری میتوانند تمام مواد مرغوب را برای آشپزخانه

خریداری کنند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن